Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Chokolade

Findes i 2 størrelser:

120 g til 100 kr.
190 g til 135 kr.

PR Chokolade A/S blev stiftet i 1997. Helt fra den spæde begyndelse har filosofien og kernen i hele vores tankesæt været -
Tradition og fornyelse uden kompromiser.
Vi ville fra starten af skabe noget særligt. Vi ville ikke bare lære hen ad vejen. Vi ville aldrig gå på kompromis og slække på kvaliteten og nøjes med ”godt nok”. For godt nok er langt fra det bedste. I 2017 fejrede vi 20 års jubilæum. Vi følger stadig de gamle traditioner, for det har vist sig ikke at være så ringe endda. Men hver dag åbner op for nye muligheder og vi tager imod og udvikler os, for betragter man sig selv som færdigudlært, er man mere færdig end udlært.
Vi har valgt altid kun at bruge de bedste råvarer. Råmaterialet vi benytter, kommer fra verdens største chokoladeproducent – Barry Callebaut Belgium. Kakaobønnerne plukkes af lokale farmere i vestafrikanske plantager. Callebaut er medlem af Cocoa Horizons Foundation, der er en organisation, som blandt andet sørger for uddannelse af farmerne samt skolegang for børnene. Callebaut er naturligvis CSR godkendt.

Billede er blot til inspiration.

100,-