Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Persondata- og Cookie politik

Det er vigtigt, at besøgende på vores hjemmeside kan navigere trygt og sikkert.
Derfor kan du læse vigtig information om vores persondatapolitik og cookies her.

Formål

Formålet med vores persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er vores målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, virksomhedsadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.


Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere vores samarbejde, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. Vi indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Vi udveksler personoplysninger med samarbejdspartnere for at kunne opfylde salgs- og leveringsforpligtelser, herunder for at kunne levere de produkter, som vi samarbejder om.


Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din bestilling til os (typisk i form af din bestilling), indsamler vi:

Cookies, hvis du besøger vores hjemmeside.
Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil.

Læs mere om cookies i bunden af denne side.

For hvert besøg på vores hjemmeside - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - opbygger vi logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades, m.m.
På vores hjemmeside anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Disse statistikker er anonymiserede.

Logstatistik bruges til:

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at måle effektivitet af tjenester


Sikkerhed

Vi har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.


Links

Hjemmesiden kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra vores.


Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail eller på telefon.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


Ændring af Persondatapolitikken

Vi forpligter os til løbende at opfylde kravene til beskyttelse af privatlivets fred.
Vi bruger cookies for at huske dine indstillinger og forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om vores Cookies herunder.


Cookies

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Synergi A/S
Marinebuen 11
4700 Næstved
CVR-nr: 26881560
Telefon: 70 27 90 03
Email: mail@synergi1.dk


2. Cookies
Deklaration af dette website's brug af cookies.

Formål med brug af cookies på websitet:
Teknisk funktionalitet: Intern/1.parts cookies: Ja, Ekstern/3.parts cookies: Ja
Trafikmåling: Intern/1.parts cookies: Nej, Ekstern/3.parts cookies: Ja

Dette website anvender cookies i henhold til de formål, der er udspecificeret herover. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.


Cookies brugt på denne hjemmeside
Google Analytics (trafikmåling)
Hjemmesiden anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Google Tag Manager
Hjemmesiden anvender Google Tag Manager for at sikre, at vores site loader hurtigere og giver vores kunder den mest optimale brugeroplevelse.

2.1 Sletning af cookies
Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her.

2.2 Blokering af cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her.

2.3 Hvad cookies bruges til på hjemmesiden
Cookies på hjemmesiden bruges til at føre statistik over antallet af brugere.

2.4 Trafikmåling
For at kunne måle trafikken på hjemmesiden benyttes der cookies fra Google Analytics (se ovenfor).

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke.

Åbningstider

Mandag
Lukket

Tirsdag-fredag
9.00-17.70

Lørdag
9.00-12.00